AANGESLOTEN & ERKEND DOOR:

SVA INSTALLATEUR

Bij Cornelissen-Reclame hebben we montage van carwrap- folie en alle stickers hoog staan. 

Wij zijn “SVA Installateur” en dit heeft voor u als wagenparkbeheerder de volgende garanties:

De folie trekt niet terug uit dieper gelegen delen

Geen verlies van inkomsten door vervelende reparaties aan de signing- reclame – voertuigbelettering of carwrap.

Betere en mooiere afwerking, omdat er geen verkleuring en vervorming ontstaat

Een goed gewrapt wagenpark, aangebracht door professionals met kwaliteit en uw tevredenheid als uitgangspunt.

Bent u nog meer benieuwd wat het SVA certificaat en erkenning inhoudt, waarbij jaarlijks een licentie voor afnemen? Klik dan op de afbeelding en u wordt doorgeleid naar de website van de controlerende instantie. 

3M KWALITEIT

Bij Cornelissen-Reclame hebben we montage van carwrap- folie en alle stickers hoog staan.

Wij zijn “3M Preffered CarWrapper” en Select Graphic 3M Provider en dit heeft voor u als wagenparkbeheerder de volgende garanties:

Onze gecertificeerde en erkende carwrappers worden opgeleid volgens onze eigen, strikte standaarden en zijn in staat om onze producten exact volgens je wensen voor te bereiden en aan te brengen. Al onze carwrappers zijn gecertificeerd voor beste bedrijfsvoering en technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking.

We hebben speciaal opgeleide en erkende carwrappers verspreid over het hele land, dus je kunt altijd een carwrapper bij jou in de buurt vinden die betrouwbaar is en de vaardigheden heeft om met 3M-producten te werken. Als 3M-gecertificeerde carwrappers zijn ze altijd op de hoogte van het laatste nieuws over 3M-productlanceringen en volgen ze voortdurend bijscholing. Daarnaast beschikken ze over technische ondersteuning van ons 3M-center.

Ten slotte heb je bij een 3M-gecertificeerde carwrapper ook nog garantie als er iets fout gaat. Bij 3M nemen we de verantwoordelijkheid voor onze producten. Vraag je 3M-carwrapper om meer informatie over de garantie op 3M-producten.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

SIBON ERKENNING

Bij Cornelissen-Reclame hebben we montage van carwrap- folie en alle stickers hoog staan.

Wij zijn Sibon Lid, dit betekend voor u als opdrachtgever dat u de garantie heeft met de volgende kenmerken:

Als dé overkoepelende organisatie voor sign biedt SI’BON een brede dienstverlening aan haar leden. Op vele vlakken ondersteunt SI’BON de aangesloten bedrijven. Met meetings, seminars, excursies, bedrijfsbezoeken en nieuwsbrieven worden de aangesloten signbedrijven op het gebied van technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, branche-ontwikkelingen en wetgeving geïnformeerd. Ter verbreding van de vakkennis biedt SI’BON een gevarieerd pakket van cursussen en trainingen aan en zet zij zich daarnaast in voor de ontwikkeling van de MBO beroepsopleiding Signmaker. SI’BON is voor duurzaam samenwerken, de grondlegger voor de sign-cao en veilig werken. In samenwerking met de VSBN en de LBV heeft zij zowel een Arbo-catalogus als een erkend branchemodel voor de RI&E ontwikkeld. En met de collectieve verzekeringen van SI’BON kunnen er veel risico’s worden geëlimineerd. Voor een individueel signbedrijf is er in collectief verband bij SI’BON veel voordeel te behalen.

Klik op de afbeelding van Sibon om meer informatie te lezen over Sibon.