AUTOBELETTERING

Wij maken van jouw bedrijfsauto een rijdend visitekaartje!

Transformeer jouw voertuig met opvallende autobelettering!

Krijgt jouw bedrijf niet genoeg aandacht van potentiële klanten? Of wil je jouw klantenkring uitbreiden? Voertuigbelettering kan de oplossing zijn die je nodig hebt! Ons team brengt op maat gemaakte stickers aan op de gewenste plekken op jouw auto, zoals jouw naam of logo. Wist je dat we ook het perfecte logo of ontwerp kunnen ontwerpen in onze eigen ontwerpstudio? Jij brengt de ideeën aan en onze grafisch ontwerper zal met jou samenwerken om ze tot leven te brengen.

Laat ons jouw voertuig inpakken/ wrappen en of bestickeren en verhoog de herkenning van jouw merk en daarmee dus ook jouw producten en of diensten. Een opvallende en herkenbare bedrijfswagen kan 24/7 gratis reclame leveren.

Een relatief kleine investering kan een aanzienlijke impact hebben op de reputatie en zichtbaarheid van jouw bedrijf. Bij Cornelissen Reclame zijn we gespecialiseerd in het bieden van verschillende opties, variërend van subtiele belettering tot uitgebreide ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we zullen nauw samenwerken met jou om de perfecte visuele ervaring op jouw voertuig te creëren.

Wil je dat jouw auto een bewegende advertentie wordt voor jouw bedrijf? Neem hieronder contact met ons op voor een offerte.

Autobelettering

De voordelen van autobelettering:

Logo Icoon 3

Naamsbekendheid

Autobelettering is een geweldige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Met je bedrijfsnaam en logo op de zijkant van je auto trek je de aandacht van potentiële klanten. Zo creëer je nieuwe kansen voor je bedrijf en ben je op weg naar succes.

Carwrap Icoon 1

Duurzaam

Heb je al nagedacht over de voordelen van voertuigbelettering voor jouw bedrijf? Het is een uiterst effectieve en duurzame investering. In feite kan het jarenlange reclame bieden voor minder dan traditionele methoden. Verander jouw voertuig in een opvallende vertegenwoordiging van jouw merk en maak een blijvende indruk bij potentiële klanten.

Carwrap Icoon 1

Doeltreffend

Autobelettering is een zeer effectieve manier van adverteren! Mensen kunnen snel begrijpen wat je doet en autobelettering zorgt voor een mooie en professionele uitstraling van je (bedrijfs)wagen.

Opvallende autobelettering nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte en laat ons u helpen om op te vallen op de weg.
Veelgestelde vragen

Meer informatie over het bestickeren en beletteren van jouw bedrijfswagen vindt je hier:

Normaal gesproken duren de meeste beletteringen 1 tot maximaal 2 werkdagen. Een barwrap duurt doorgaans wat langer en hier proberen we meestal een week voor in te plannen.  

Wanneer u uw bedrijfsauto komt beletteren bij ons is het een verplichting om uw bedrijfsauto schoon af te leveren. Mits dit niet het geval is worden er extra kosten in rekening gebracht.

een belangrijk advies met betrekking tot de belettering op uw pas ingepakte auto. Het is van cruciaal belang dat u tijdens de eerste paar wasbeurten voorzichtig bent en als u ervoor kiest om een hogedrukreiniger te gebruiken, zorg er dan voor dat u een veilige afstand van minstens één meter aanhoudt. Om de frisse uitstraling van de belettering te behouden, wordt het aanbevolen om uw auto regelmatig te wassen, uiteraard is met de hand wassen wel aan te bevelen. 

Zeker! Wij bij Cornelissen Reclame houden ervan om onze creatieve grenzen te verleggen, van ontwerp tot realisatie. Voor ons bestaat er niet zoiets als een te gek idee! Laten we samen brainstormen en iets moois creëren.

Bijgevoegde prijzen zijn vindicatieprijzen en uiteraard niet bindend voor het uiteindelijke design:

Op al onze leveringen en communicaties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing welke zijn na te lezen via deze link