CARWRAPPING

Opzoek naar een nieuw kleurtje, een vette print of een foto design? Dan is carwrapping de juiste oplossing!

OPZOEK NAAR EEN NIEUWE LOOK?

Je auto in een totaal nieuwe look? Carwrapping is de oplossing, en het is zelfs goedkoper als spuiten! De auto wordt beplakt met een laag folie, of dit nu is om de auto te voorzien van een nieuwe kleur, een mat of just metallic look, met structuur ( denk aan carbon of dierenprint) of voor een ( tijdelijke) reclame uiting, het is helemaal naar alle wensen mogelijk. Van ontwerp tot realisatie.

Tevens kunnen wij ook vele andere zaken wrappen, van scooters, boten, caravans tot motoren of net maar wat gewenst is; wij wrappen het.

SPECIALIST IN STICKERFOLIE

Met meer dan 12 jaar ervaring in het beletteren en bestickeren van voertuigen zijn wij de specialist die u zoekt!
We hechten veel waarde aan de installatie van de stickerfolie en zijn Select Graphic 3M Provider en beschikken over SIBON Certificaat. Onze carwrappers zijn opgeleid volgens strikte standaarden. Dat biedt jou de garantie dat jouw wagen er
exact uit ziet volgens jouw wensen.

 

 

Vraag een offerte aan.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Meer informatie over het bestickeren en beletteren van jouw bedrijfswagen vindt je hier:

Dit ligt aan de planning van de week en aan de belettering die u wilt. 

Wanneer u uw bedrijfsauto komt beletteren bij ons is het een verplichting om uw bedrijfsauto schoon af te leveren. Mits dit niet het geval is worden er extra kosten in rekening gebracht.

Na het beletteren van uw auto is het genoodzaakt om de eerste 3 weken voorzichtig te wassen. Wanneer er gewassen wordt met een hogedruk reiniger moet er op minimaal 1 meter afstand gestaan worden. Voor het behoud van de belettering is het goed om de auto regelmatig te wassen. 

Zeker! Wij van Cornelissen Reclame gaan van ontwerp tot realisatie, geen een ontwerp is voor ons te gek. Bespreek met ons de mogelijkheden en samen komen we tot een mooi ontwerp. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het is belangrijk dat voor het behoud van de belettering dat de auto regelmatig gewassen wordt ( het liefst met de hand ).

De levensduur van een beletterde bedrijfsauto is gemiddeld …. tot … jaar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.