AUTOBELETTERING

Wij maken van jouw bedrijfsauto een rijdend visitekaartje!

Uw Auto laten beletteren?

Valt jouw bedrijf niet genoeg op bij eventuele klanten? Of wil je een grotere klantenkring krijgen? 

Dan is autobelettering een goede oplossing voor jou! Tijdens het beletteren van de auto wordt er een sticker geplakt op de gewenste plaatsen met het gewenste design, bijvoorbeeld je naam of een logo. Wist je dat het mogelijk is om dit design te laten ontwerpen in onze eigen ontwerpstudio? Jij hebt een idee en onze grafisch vormgever werkt dit samen met je uit. Veel persoonlijker kunnen we het niet voor je maken. 

Laat jouw bedrijfswagen beletteren of bestickeren en vergroot jouw naamsbekendheid.  Met een opvallende en herkenbare bedrijfsauto maak je 24/7 gratis reclame. Een relatief kleine investering met een grote impact op de naamsbekendheid en herkenbaarheid van jouw bedrijf. 

Er zijn verschillende manieren mogelijk om een auto te beletteren. Van een subtiele tekst naar een groot en extreem ontwerp. Het is bij Cornelissen Reclame allemaal mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee!

Van jouw auto rijdende reclame maken?

Vraag hieronder een offerte aan.

Autobelettering

De voordelen van autobelettering:

Logo Icoon 3

Naamsbekendheid

Je naamsbekendheid wordt vergroot door autobelettering doordat mensen je steeds zien rijden.

Carwrap Icoon 1

Duurzaam

Het aanbrengen van Autobelettering is duurzaam en bijzonder effectief, je kunt er jaren gebruik van maken en is goedkoper dan adverteren.

Carwrap Icoon 1

Doeltreffend

Autobelettering is wat je noemt uiterst doeltreffend! Mensen zien gelijk wat je doet en de autobelettering zorgt voor een mooie en professionele uitstraling!

Benieuwd wat we voor je kunnen doen op het gebied van autobelettering?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!
Veelgestelde vragen

Meer informatie over het bestickeren en beletteren van jouw bedrijfswagen vindt je hier:

Dit ligt aan de planning van de week en aan de belettering die u wilt. 

Wanneer u uw bedrijfsauto komt beletteren bij ons is het een verplichting om uw bedrijfsauto schoon af te leveren. Mits dit niet het geval is worden er extra kosten in rekening gebracht.

Na het beletteren van uw auto is het genoodzaakt om de eerste 3 weken voorzichtig te wassen. Wanneer er gewassen wordt met een hogedruk reiniger moet er op minimaal 1 meter afstand gestaan worden. Voor het behoud van de belettering is het goed om de auto regelmatig te wassen. 

Zeker! Wij van Cornelissen Reclame gaan van ontwerp tot realisatie, geen een ontwerp is voor ons te gek. Bespreek met ons de mogelijkheden en samen komen we tot een mooi ontwerp. 

Het is belangrijk dat voor het behoud van de belettering dat de auto regelmatig gewassen wordt ( het liefst met de hand ).

De levensduur van een beletterde bedrijfsauto is gemiddeld …. tot … jaar.

Op al onze leveringen en communicaties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing welke zijn na te lezen via deze link