STICKERS

Stickers gebruiken als promotiemiddel voor je bedrijf.  

Dat is nu reclame die blijft plakken!

Je bedrijf bekender maken door middel van stickers?

Stickers zijn fijn in gebruik, je kunt stickers overal op opplakken, op een lantaarnpaal, op een bord, op de vloer en stickers kun je zelfs op de grond plakken.

Stickers worden gemaakt in elke gewenste vorm: denk hierbij aan ronde stickers, vierkante stickers, ovale stickers en ook de contourlijnen van je logo bijvoorbeeld, hierin is alles mogelijk. 

Of het nu gaat om grote aantallen of kleine aantallen, en ook aantallen in verschillende formaten, dat is geen enkel probleem. 

 

Wil jij nu ook stickers bestellen voor jouw bedrijf? Of wil je verdere informatie over stickers?

Vraag dan hieronder een offerte aan en wij zorgen ervoor dat je alles te weten komt over onze stickers en hier een mooie prijs voor krijgt!

Stickers drukken

de voordelen van stickers.

Logo Icoon 3

Naamsbekendheid

Stickers worden overal opgeplakt, meer zichtbaarheid betekend meer naamsbekendheid en meer naamsbekendheid betekend...

Raambelettering Icoon 3

FLEXIBEL

Een sticker plak je overal op, dus hoe flexibel wil je het hebben, doelgerichte promotie met stickers, je kunt het zo gek niet bedenken dus een sticker is een uiterst flexibel inzetbaar stukje marketing materiaal.

Lichtreclame Icoon 3

goedkoop

Ja 'MASSA IS KASSA" de welbekende term, hoe meer stickers je koopt, hoe goedkoper het wordt, maar uiteraard is een sticker bij uitstek goedkoop promotiemateriaal daar het een blijvend product betreft en zeer geschikt is voor de lange termijn dus uiterst duurzaam en dus goedkoop.

Ook benieuwd naar welke stickers we kunnen maken voor jouw bedrijf?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor jouw unieke en gepersonaliseerde stickers!
Veelgestelde vragen

Meer informatie over stickers:

Stickers gaan al vanaf 1 stuk, maar het is wel een feit dat hoe meer stickers je afneemt hoe goedkoper ze worden. 

Iedere gewenste maat of vorm kunnen wij in eigen huis fabriceren, of je nu een sticker wil in de vorm van een hartje of een sticker in de vorm van een auto of misschien wel een vierkante of rechthoekige sticker? Alles is mogelijk. 

De prijs van stickers hangt af van het aantal, formaat en voor welke toepassing. Er zijn namelijk ook moeilijk verwijderbare stickers en deze prijs is daarom anders. 

Op al onze leveringen en communicaties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing welke zijn na te lezen via deze link