STICKERS

Stickers gebruiken als promotiemiddel voor je bedrijf.  

Dat is nu reclame die blijft plakken!

Stickers, stickers en nog veel meer stickers, je kunt ze overal opplakken...

Stickers zijn een veelzijdig marketinginstrument dat kan worden gebruikt om uw merk te promoten in verschillende omgevingen.

Ze kunnen worden bevestigd op verschillende oppervlakken, waardoor ze ideaal zijn voor buiten- of binnenpromotie.

Onze stickers zijn volledig aanpasbaar aan uw brandingbehoeften.
Van rond tot vierkant, of zelfs in ovale vorm, wij kunnen uw stickers maken in elke vorm of grootte. Of u nu grote of kleine hoeveelheden nodig heeft, ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat u de perfecte oplossing krijgt voor uw behoeften. 

Als u klaar bent om een bestelling te plaatsen of verdere vragen heeft over onze stickers, vraag dan hieronder een offerte aan en wij zullen u alle details over onze stickers verstrekken en u een concurrerende prijs bieden.

Stickers drukken

de voordelen van stickers.

Logo Icoon 3

Naamsbekendheid

Stickers worden overal opgeplakt, meer zichtbaarheid betekend meer naamsbekendheid en meer naamsbekendheid betekend...

Raambelettering Icoon 3

FLEXIBEL

Een sticker plak je overal op, dus hoe flexibel wil je het hebben, doelgerichte promotie met stickers, je kunt het zo gek niet bedenken, dus een sticker is een uiterst flexibel inzetbaar stukje marketing materiaal.

Lichtreclame Icoon 3

goedkoop

Ja 'MASSA IS KASSA" de welbekende term, hoe meer stickers je koopt, hoe goedkoper het wordt, maar uiteraard is een sticker bij uitstek goedkoop promotiemateriaal daar het een blijvend product betreft en zeer geschikt is voor de lange termijn dus uiterst duurzaam en dus goedkoop.

Ook benieuwd naar welke stickers we kunnen maken voor jouw bedrijf?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor jouw unieke en gepersonaliseerde stickers!
Veelgestelde vragen

Meer informatie over stickers:

“Pak je kans en laat je creativiteit de vrije loop! Of je nu één sticker of honderd stickers nodig hebt, er is altijd een oplossing. Onderschat niet de kracht van een kleine sticker, want elke sticker heeft het potentieel om een glimlach op iemands gezicht te toveren, of zelfs hun dag te veranderen. Door meer stickers af te nemen, kun je niet alleen geld besparen, maar ook je boodschap verder verspreiden en meer mensen inspireren. Laat je niet tegenhouden door de kosten, maar denk groot en zet je ideeën om in realiteit met onze betaalbare oplossingen. Vandaag is de dag om te beginnen en je merk, project of idee te laten groeien!”

Wij hebben de mogelijkheid om elke grootte of vorm sticker hier in onze eigen werkplaats te maken! Of het nu gaat om een sticker in de vorm van een hart, een auto, of iets eenvoudigers zoals een vierkant of rechthoek, wij kunnen het voor u maken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos als het gaat om de stickerwens. Laat ons uw creativiteit inspireren en uw visie tot leven brengen met onze topklasse productiemogelijkheden. We zijn er trots op om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Dus , droom groot, en laat ons helpen uw visie werkelijkheid te maken.

De prijs van stickers wordt bepaald door het aantal, formaat en toepassing. Er zijn diverse typen stickers beschikbaar in verschillende formaten en kwaliteiten, met een lange of korte levensduur en al dan niet moeilijk te verwijderen. Al deze specificaties in combinatie met de gevraagde hoeveelheid en de gewenste levertermijn bepalen de prijs. Vraag daarom hier uw offerte aan.

Op al onze leveringen en communicaties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing welke zijn na te lezen via deze link