TINTEN - BLINDEREN

Niet alleen het tinten of blinderen van (auto)ruiten is mogelijk ook lampen tinten zorgt voor net dat “beetje extra”!

Jouw auto oppimpen door het tinten van je ramen, lampen of misschien zelfs je beeldmerk.

Ben jij die standaard look van je auto ook zo zat? Wil je gewoon net even iets stoerders, of wil je gewoon je gewrapte of bestickerde auto unieker maken…

Het tinten van ramen, ook wel blinderen genoemd, zorgt ervoor dat indringers niet zomaar naar binnen kunnen kijken en je dus meer privacy ervaart. Daarnaast voorkomt het dat de schadelijke uv straling doorschijnt naar binnen toe en zodoende ook de warmte in de auto ook ten goede komt. 

Ook kun je de lampen van je auto of andere delen tinten ook wel “smoken” genoemd. 

Interesse in het tinten van je ramen, lampen of logo? 

Vraag dan hieronder een offerte aan.

Carstyling

de voordelen van tinten.

Reclamebord Icoon 2

privacy

Privacy en diefstal werend, en een voertuig wat is getint is tenslotte lastiger om de ramen van te breken dus ook een stuk veiliger.

Carwrap Icoon 1

uitstraling

Zeg nou zelf; Zo'n vissenkom dat ziet er toch niet uit? Daarom een getinte auto is helemaal de bom!

Lichtreclame Icoon 3

zonwering

99% van de schadelijke UV straling wordt geweerd, daarentegen voorkomt het warmteopbouw en dit kan in de zomer de nodige graden schelen...

Bent u ook geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen met oplossingen op het gebied van (raam)folie?

Vraag dan nu hieronder, vrijblijvend een offerte aan.
Veelgestelde vragen

Meer informatie over ramen blinderen/ tinten:

Wij bieden een breed scala aan verschillende tinten voor (auto)ramen, van licht tot donker. We zijn meer dan blij om ons advies met u te delen en u te helpen de perfecte tint te vinden die past bij zowel uw stijl als uw voertuig. 

Laat het ons weten als u hierover vragen heeft. 

Het is belangrijk om te weten dat het laten blinderen van de ramen van je auto volledig legaal is, zolang je maar voldoet aan de regels die gelden voor de voorruit en voorportieren.

Bij het blinderen van de ramen vanaf de B-stijl houden we ons strikt aan de wetgeving en dit stelt ons in staat om folie te monteren die volledig voldoet aan de wetgeving. Het is dus geen probleem om de ramen van je auto zo donker mogelijk te blinderen, zolang de voorruit en de voorportieren aan de juiste waardes blijven voldoen en aan de wettelijke eisen.

Hieronder vindt je verschillende vormen van auto’s, waarmee de meeste auto’s wel kunnen worden ingeschat. Mocht je een uitzonderlijk model hebben waarbij je twijfelt over de prijs? Neem contact met ons op en wij maken een voorstel. 

Prijslijst autoruiten tinten

Op al onze leveringen en communicaties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing welke zijn na te lezen via deze link

Specifiek en aanvullend op raamblindering hebben we 5 jaar garantie op de folie en 1,5 jaar op de montage.